Лялькова вистава для малюків.

/Files/images/DSCN6441.JPG /Files/images/DSCN6427.JPG /Files/images/DSCN6435.JPG /Files/images/DSCN6436.JPG

Ляльковий театр — один із перших видів мистецтва, з яким зустрічається дитина. Кому пощастило в ранньому віці зануритися в атмосферу чарів театру, той все життя буде сприймати світ прекрасним, душа його не зачерствіє, не буде жорстокою, духовно збіднілою.

28 липня 2016 року у дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) комбінованого типу №33 “Калинка” Білоцерківської міської ради відбулася яскрава, незабутня і хвилююча подія - прем'єра лялькової вистави “Мандруємо казками”.

Для дітей, лялькова вистава це вдалий крок особистісного зростання творчого самовираження.

Ця подія відбулася завдяки великому бажанню усього педагогічного колективу та наполегливої праці по оволодінню технікою ляльковедення, акторської майстерності, виготовлення ляльок, реквізитів, декорацій.

Актори лялькового театру, через своїх персонажів, показували малечі, як важливо бути сміливою, вихованою та головне люблячою своїх батьків дитиною. А щирі посмішки та сяючи очі дітлахів говорили самі за себе – малеча була у захваті від казки.

Діти, так пізнають нові сюжети, вони роблять для себе життєві висновки. Саме через казку, можна легко привити дітям добро та любов, тобто ті почуття, яких так не вистачає у складний для країни час.

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.