Консалтингова студія професійної спільноти інструкторів з фізкультури на тему «Сучасні підходи до організації фізкультурно-оздоровчої роботи та створення безпечного середовища для рухової активності дітей в закладі освіти»

7 вересня 2023 року професійна спільнота інструкторів з фізкультури міста Біла Церква взяла участь у засіданні консалтингової студії, яка відбулася у Білоцерківському закладі дошкільної освіти №3 «Веселка».

Спікер-консультант КУ «ЦПРПП» Романюк О.В. ознайомила учасників з питаннями організації роботи інструктора з фізкультури у новому навчальному році. Також, детально роз’яснила умови проходження атестації педагогів ЗДО згідно нового Положення про атестацію.

З теоретичними аспектами та практичними підходами до організації фізкультурно-оздоровчої роботи та створення безпечного середовища для рухової активності дітей ознайомила вихователь-методист Білоцерківського ЗДО №33 Наконечна О.В.. Також вона розкрила питання впровадження інноваційних технологій у фізичне виховання і розвиток дітей.

Педагоги отримали цікаву інформацію і визначили, що пріоритетним напрямом роботи інструктора з фізкультури є підвищення якості рухової діяльності дошкільників засобами гри.

Кiлькiсть переглядiв: 63

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.